top of page

Geef je energielevel een boost en start je dag met GREEN JUICE!

Bijgewerkt op: 14 apr. 2020


Bestel hier jouw nieuwe energiebooster: Green Juice!


Onze ervaring

Wij zijn fan! Ongeveer 2 jaar gebruiken wij nu iedere dag een theelepel van deze groene poeder, met een beetje water. Even roeren en klaar is kees! Je voelt je direct gezonder en je start met behoorlijk veel vitamines en mineralen. Laura haar huid werd rustiger en het verbetert je stoelgang. Jan gebruikt het zelfs als pre-workout voor het sporten.


Voordat wij op reis gingen hadden wij 1,5 kilo aan Green Juice mee in onze backpack. Dat zegt denk ik al genoeg. Wij hebben meerdere dingen geprobeerd die niet werkte. Soms was het super onhandig, dan waren het waren 5 pillen die je gedurende de dag moest nemen, of het was super vies.. Bij de Green Juice waren wij na 1 week allebei om! Er zitten geen rare toevoegingen bij (wat bij de meeste poeders of pillen wel zo is!), het hoeft maar 1 keer per dag, je hoeft het maar 10 seconden te roeren (zonder klontjes) en het is niet ‘heel vies’. Heel lekker is het ook niet, maar het is prima te doen. Het gaat erom dat je je lijf voedt met hele gezonde stoffen, en je meer energie hebt gedurende de dag. Wij drinken het daarom met een rietje, ook gelijk beter voor de tanden!


Waarom Green Juice?

Het is een perfecte combinatie van talloze vitaminen in een potje! Wanneer je de dag start met Green Juice, geef je je weerstand een boost en je krijgt er super veel energie van. Het zit vol natuurlijke ingrediënten, waaronder groenten, kruiden, algen en fruit, ZONDER gekke toevoegingen! Het is op een lage temperatuur gedroogd, waardoor alle voedingstoffen optimaal blijven.

Geen aparte potjes en pillen meer van bijvoorbeeld probiotica, spirulina en matcha poeder.

Met 500 gram Green Juice kun je ongeveer 3 maanden doen.


Dit zijn de (29!) Ingredienten:

Tarwegraspoeder 10%, gerstegraspoeder 10%, alfalfabladpoeder, bananen, spinazie 7,5%, rode bieten, wortel, lucuma, boerenkool, komkommer 4%, broccoli 3%, acerola poeder, ashwaganda, spirulina, camu camu, cholerella, pepermuntblad, brandnetel, matcha thee, kurkuma, citroengras, paardenbloemblad, moringa, blauwe bessen, frambozen, gember, spijsverteringsenzymen (amylase, protease), bacteriele culturen (bifidobacterium bifidum en lactobacillus acidophilus), gemalen zwarte peper.

Wat zit er NIET in?

Bevat geen gluten, soja, lactose, suiker, dextrose en kunstmatige zoetstoffen.


Bestel hier jouw nieuwe energiebooster: Green Juice!

REVIEWS

Yvonne | 26-05-2019

Ik geloof niet snel in dingen. Maar green juice hoort voortaan bij/in mijn leven! Kan beter naar het toilet heb veel meer energie en voel me er gewoon goed bij.

Ingrid | 18-04-2019

Bestel nu dus mijn 3de pot.....Mijn weerstand tegen virussen is veel beter en ik heb meer energie.L.

Comments


bottom of page